Over ons

Over ons

OAZA Home: dé (online) woonwinkel met luxury living meubels, verlichting en woondecoratie voor de laagste prijs! OAZA Home is een bedrijf dat is opgericht in 2020. Waar we begin 2020 begonnen met een minimaal assortiment aan schelpvazen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een ware woonwinkel met een breed aanbod aan meubels, verlichting en woondecoratie. Je vindt hier alles onder één dak!

OAZA Home kenmerkt zich meer dan alleen maar aan haar meubels. Service staat bij OAZA Home hoog in het vaandel. Het streven is, te allen tijde, een glimlach op het gezicht van de klant. Of je nu zoekt naar trendy of tijdloos, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen. Door ons grote en gevarieerde aanbod, proberen wij een assortiment te creëren dat naadloos aansluit op de wens van elke klant. Op deze manier hopen wij jou te voorzien van een interieur waar je elke dag van kan genieten.

Als je er op onze website niet uitkomt, of als je opzoek bent naar een dosis inspiratie of advies, nodigen wij je graag uit in onze woonwinkel. Hier vind je onze diverse collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen die je kan bekijken en testen. Onze adviseurs staan je, onder het genot van een kopje koffie, dan ook graag te woord voor een gratis persoonlijk interieuradvies.

Ervaar het zelf! Ontdek ons online assortiment of laat je inspireren in onze woonwinkel. Namens OAZA Home heten wij je alvast van harte welkom!

Openingstijden showroom:

Maandag        Gesloten    
Dinsdag          Gesloten
Woensdag      11:00 - 17:00 uur
Donderdag     11:00 - 17:00 uur
Vrijdag             11:00 - 13:00 uur en 15:00 - 17:00 uur                 
Zaterdag         11:00 - 17:00 uur
Zondag           Gesloten

 

OAZA Home B.V.

Wij staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact op met onze woonexperts.

Een 100% kwaliteitsgarantie; alleen topkwaliteit
De nieuwste producten, laatste trends op woongebied
Levering in heel Europa
Een 100% veilige betaalomgeving
Uitstekende service